Túl a magyarországi választásokon, az európai politika döntő napjai előtt!
2014. május 01. írta: Mérsékelt Demokraták

Túl a magyarországi választásokon, az európai politika döntő napjai előtt!

Magyarország túl került a választásokon és a magyar választó számos ok miatt nem adott még politikai esélyt a valóban középen álló, az emberi politizálást előnybe helyező politikai erőknek. 4 évet kértek tőle és a konszolidációra négy évet adott méltányosságból és kritikaként egyszerre.

Országgyűlési választások eredménye mára tény és ez az ország lakosainak érdekében mindenkit konstruktív és józan politikai magatartásra kell, hogy vezessen.

 

 

Mérsékelt demokrata politika az európai politikai térben Magyarország javát szolgálja. Új politizálás nem elsőrendűen pártokban mutatkozik meg.

 

Magyar ügy lehet vállalhatóan a székelyföldi autonómia kérdése, de nem szabadna, hogy magyar ügy legyen a jogállam és állampolgárok viszonyának helyzete, romlása.

Európa következő vezetőinek és pártjainak választása meghatározó a magyar politika lehetőségei és várható, illetve nem várt mozgástere szemszögéből.

Európai politikában a sikerünk titka lehet az emberi, mérsékelt politizálás. Hiánya a politikai kudarc kint és bent, határon innen és határon túl.

Mérsékelt demokrata meggyőződéssel ezt javaslatokkal és társadalmi tapasztalatok összegzésével támogatni érdemes.

Csatlakozz a közösségi oldalhoz!  Gondolkodj a mérsékelt demokrata véleményekkel együtt!

süti beállítások módosítása