Magyar tegyen a magyarért!  Mérsékelt demokraták Magyarországon!
2017. május 09. írta: Mérsékelt Demokraták

Magyar tegyen a magyarért! Mérsékelt demokraták Magyarországon!

 

Egy országban független és szabadon véleményt alkotó új politikai erő nem önmagában születik meg.

Magyarországon a tudatos polgár, a tudatos választó magatartása  a záloga, a politika jövőjének már a közelgő választáson is.

 

Támogatásuk a politikai vélemények, programrészletek olvasásától, a közvetlen pénzadományokig lényeges és fontos Magyarország számára, a magyarok számára!

 

 

Mind a választási törvény torzó állapota, mind a civilek és közösségi aktív élet ellen ható törvények, kimondottan csorbítják a magyar társadalom belső életét, annak színességét.

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a független politika a politikai jövő egyetlen, reményekben gazdag útja az országnak.

 

Rendszerváltás óta megindult pártok már elkanyarodtak a választók valós igényeitől!

Több politikai alternatíva létezik, nem csak egy!   Magyar tegyen a magyarért!

 

 

Jelentősen nehezíti a független politizálást az a jogi és gazdasági körülmény, hogy a hatalom politikai pártjai a közjavakat és közforrásokat kizárólag saját politikai céljaikra használják fel.

 

Magyarországon ma az új politika, reális politikai kortárs alternatíva, csak a tudatos polgárok közvetlen anyagi támogatásával és szélesebben kifejezett politikai szimpátiájukkal tud létezni, teret nyerni!Összegezte Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus.

 

Mérsékelt demokrata politika alkotó, építő politika.

Utcákon nem demonstráló, tudatos és kormányzati alternatívát jelentő szakpolitikai javaslatokkal, megvalósítandó politikai értékekkel.

 

A tudatos polgárok, európai gondolkodású magyarság szemléletű családjainak igazi politikai megfogalmazása, a mérsékelt demokrata politika.

 

 

süti beállítások módosítása