A kormánytól megfontoltabb döntéseket várnak a mérsékelt politikai erők - mérsékelt demokrata álláspont.
2013. február 11. írta: Mérsékelt Demokraták

A kormánytól megfontoltabb döntéseket várnak a mérsékelt politikai erők - mérsékelt demokrata álláspont.

Brüsszeli jogalkotási menetrendet vár a mérsékelt politikus!

Mérsékelt demokrata elkötelezettséggel a társadalompolitikus Országbíró Zoltán 2010 első pillanataitól folyamatosan jelzi, hogy a több száz jogszabály halmozott változtatása több kárt okoz, mint amennyi vélelmezett haszonnal járt.

 

Különösen érzékeny területek az egészségügy, illetve a családi vállalkozások területei, amelyek a magyar társadalmi létezés szempontjából nagy terhet cipelnek.

Ellátás hiányhoz vezethet az egészségügyben az idősebb szakemberek nyugdíjba küldése, miközben bíróságokon egészségügyi perekben az igazságügyi szakértők már csak "magyar viszonyokkal" mentegetik a helyzetet.

Konkrét emberi jogsérelmek alakulnak ki az egészségügy állapotából.

 

p1071661.JPG

 

Energia viszonylatban a több irányú energia beszerzés lehet a mérsékelt demokrata cél.

 

Részben átfedést jelent mindez a KKV szektor bürokratikus túlterhelése, teljesíthetetlen előírásokkal. (KOCKERD, kötelező és váratlan céges adatmódosítás stb.) Ezek életszerűtlen és alkalmatlan döntések voltak.

Döbbenetes károkat okoz egészségügyi vállalkozóknak, családi vállalkozóknak.

Mérsékelt demokraták formálódó politikai vonulatként kifejezetten a megalapozott brüsszeli jogalkotási minta átvételét szorgalmazzák. (1 évvel előre ismert jogalkotás menetrend - széleskörű párbeszéd a társadalom minden résztvevőjével.)

Józanság, teljesen nyitott valódi társadalmi párbeszéd a következő választásokon elérendő cél minden mérsékelt politikai erő számára.

süti beállítások módosítása