Mérsékelt demokrata álláspont - kilakoltatások árnyékában sokak által nem várt döntés Áder Jánostól
2013. március 14. írta: Mérsékelt Demokraták

Mérsékelt demokrata álláspont - kilakoltatások árnyékában sokak által nem várt döntés Áder Jánostól

Magyarország újabb kanyart vett, azon a Európából kifelé tartó belpolitikai és külpolitikai szerpentinen hogy eltérjen egy modern, demokratikus jogállam által bejárható útról. Kilakoltatások árnyékában Magyarország rendszerváltásához, haladó történelméhez méltatlan döntés született a Köztársasági Elnök részéről.

Ehhez a folyamathoz díszletként állították fel a kormánypártok az Alkotmányozás étoszát, mellé téve a Köztársasági Elnök megrajzolni kívánt képét.

A valós gazdasági és társadalmi károk által adott kihívások megválaszolatlansága mellett, a pártízű döntések a magyar hallgatag választói többség kifejezett ellenérzésével nem egyező módon idéző jelbe tették a végigerőltetett Alkotmányt,  s most a rossz döntéssel a Köztársasági Elnök intézményét.

Országbíró Zoltán a kor kihívásaira adott rossz válaszokat tartja a magyarok legnagyobb hátrányának

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata álláspontjában rögzítette, hogy a kilakoltatások árnyékában, a téves politikai döntések miatti euro árfolyam növekedése után, a teljesen homályos "virtuális önkormányzati és más adósságátvállalások után" az Alkotmány közelfogadottsága, a Köztársasági Elnök intézményének közbizalma szétfoszlott.

A hagyományokat, történelmet tisztelő, de haladó és az egyén jogait és érdekeit európai módon kezelő mérsékelt demokrata sohasem folytatott volna le ilyen alkotmányozást, sohasem hozott volna meg a mostani Köztársasági Elnök döntéséhez hasonlatos döntést!



Országbíró Zoltán karizmatikus véleménye, hogy a nem jól elvégzett történelmi  feladat megoldása nem annak végigerőltetése a magyar társadalmon, majd díszletek közé helyezése.

Súlyos döntést kell meghoznia a magyar választóknak, józan eszükre hallgatva 2014-ben az urnák előtt. Döntése nagyon nehéz, mert hajszálnyi különbség van az alulteljesítésben a két nagy párt FIDESZ és MSZP között.

Áder János döntése azonban világossá tette a rossz és rosszabb között van különbség.

Aki azt hitte, hogy az MSZP kormányzása után nem lehet még eltévedtebb és a magyaroknak még károsabb 4 évet produkálni - az valóban tévedett.(Magyar Közéleti Szemle)

süti beállítások módosítása