Mérsékelt demokrata összegzés 2007-2013 - Reformpolitika csak a mérsékelt demokratákkal hiteles
2014. január 04. írta: Mérsékelt Demokraták

Mérsékelt demokrata összegzés 2007-2013 - Reformpolitika csak a mérsékelt demokratákkal hiteles

Lassan történelminek nevezhető (gazdasági holokauszt) a 7 éves politikai késlekedés, amely a magyar aktív korosztályt, elsősorban az alsó középosztályt tragikus mértékben megkárosítja állítja Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata.

Megelőzhetőek, elkerülhetőek azok a gazdasági károk, amelyeket a jogalkotás előkészítetlensége, a politikai hibás döntések okoznak a magyar embereknek fogalmazza meg Országbíró Zoltán a mérsékelt demokrata gondolkodás lényeges gondolatát.


Átláthatóság és nyilvánosság hathatós ellenszere volna a Magyarországon zajló hibás folyamatoknak.
Mérsékelt demokrata szemlélettel változtatást igényel a rendszerváltás óta kialakult politikai beidegződések rendszere.



Nem eshetnek áldozatul egy társadalom gerincét képező korosztályok az előkészítetlen, néhol öntörvényű és választói akarattól független politikai döntéseknek.

"2007 óta késlekednek a Budapesten regnáló kormányok a devizahitelezés problémájának megoldásával, a tétova és halogató lépések sorozata történt meg a probléma fokozatos megoldása helyett.

2011 óta a fejlődni és fejleszteni akaró magyar aktív korosztályt a devizahitelesek gondjának elodázása miatti végrehajtások után a váratlanul és rossz jogszabályokkal direkt felgyorsuló mikrovállalkozások csődje és felszámolása sanyargatja.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus a magyar társadalom óriási kárait (gazdasági holokauszt) jelzi előre 2007-2014 időszakból eredően, egyúttal folyamatosan gyakorlatias jogszabályi változásokat előterjesztve a kormányzat, a miniszterelnökség számára.

 




A mérsékelt demokrata politikus fenntartott álláspontja, hogy humánus reformokkal a mindenkori kormányok egy 5-7 éves időszak alatt teljesen lecsökkenthetnék a társadalmi károk további tömegesedését.

Sem a devizahitelesek ügye, sem a mikrovállalkozások piacra visszavezetése nem megoldhatatlan, de pontos döntés előkészítéseket igénylő feladat állítja a politikus.

Mérsékelt demokrata politikai közösség szemszögéből a gazdasági lépések területén azonnali kivállalkozások bürokratikus felszámolásainak leállítását várnák, a megfelelő humánus jogszabályok parlamenti döntései és elfogadása mellett.

Magyarországon a családok két oldalról örlõdnek fel anyagilag devizahitel és vállalkozás jogi csapdáiban - ez politikai hibák sorozata miatt lehetséges!"(Rongo/MTHI)

süti beállítások módosítása