Választás 2018!   Egy Magyarország van – Mérsékelt demokrata nézőpontból!
2018. március 06. írta: Mérsékelt Demokraták

Választás 2018! Egy Magyarország van – Mérsékelt demokrata nézőpontból!

 

Választás 2018!    A nemzeti választási iroda sorra regisztrálja az országgyűlési képviselő-jelölteket különböző pártok részéről.

 

Mérsékelt demokrata politikai irány az “Egy Magyarország van!” elvét vallja, kiáll az új politikai kultúra mellett.

Mérsékelt demokrata politika értékrend szerint, államférfi politikus nem oszthatja meg az országot pártérdekek mentén sem.

 

Magyarország sorsa ma rossz politikai döntéseken, vagy jó politikai döntéseken múlik…..

 

Hódmezővásárhely rávilágított, a magyar állampolgár lehet tudatos választó!

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy megfelelő, hiteles, kritikus és politikai értékhordozó jelölt nélkül, önmagában a pártok szimpátiája miatt nem fog szavazni a magyar tudatos szavazó. (Különösen nem ad voksot a már morálisan is leamortizálódott, kudarcos kormányzásban aktív politikusoknak stb.)

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a politikai kultúra változása lesz az előfeltétele Magyarország valódi felemelkedésének!

 

 

Minden jelölt és választó számára világos, hogy a függetlenség a politikában fontos érték, pártokból kiülni függetlennek nem bátorság, de valós politikai értékek képviselete!

 

Ma már a tudatos választó számára látható, hogy 2010-2018 között a mérsékelt demokrata politikai és jogalkotási javaslatokkal egy sokkal élhetőbb Magyarország, európai Magyarország várná a 2018-as választást.

 

 

 

süti beállítások módosítása