Magyar emberek akarata lényeges! – Mérsékelt demokrata politikai nézőpont.
2017. július 17. írta: Mérsékelt Demokraták

Magyar emberek akarata lényeges! – Mérsékelt demokrata politikai nézőpont.

 

A történelem számos példája mutatta meg, hogy a magyar emberek akaratára szívesen hivatkozik a hatalomban lévő politika.

 

Ennek magyarázata, hogy a 2010 után átláthatatlanná tett és társadalommal nem egyeztetett hatalmi politikai döntések, nem illeszkednek az emberek valódi akaratához.

 

Mérsékelt demokrata politikai nézőpont szerint, az okos migráció és elő-Európa kialakításának ösztönzése valóban találkozik a magyar emberek akaratával.

Azonban a mai migrációs folyamatok, abban hozott döntések átláthatósága minden választó számára érdekes, sőt fontos.

 

                           Migráció rossz kezelésének szimbóluma volt.

 

Magyarországon egyre több vidéki kisvárosban találkozhatnak magyar emberek, más világtájakról érkezett családokkal,

 

Mérsékelt demokrata gondolkodással, azonban nem találkozik a magyar emberek tapasztalatával és szándékával az Európa elleni politikai irányultság, hiszen Európa számos humán (emberi) feltételben lekörözi Magyarországot.

 

Nem szólva messze más, mint a hatalmi politika mai tárgyalópartnerei országaiban megélhető emberi feltételek, életkörülmények, szabadság.

 

Mérsékelt demokrata politika egy közös kormányülést Finnországgal, Svédországgal, Spanyolországgal tud reálisan elképzelni, ez találkozna a magyar emberek, magyar választók szándékaival, elképzeléseivel.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus megfogalmazásában: ” Magyar lehessen büszke az országára, annak közlekedése, élet és vállalkozási feltételeire, halálozások számának minimumra szorítására, ne egy kirívó kiadásokkal pazarlással összetákolt rendezvényre.!    Csak egy átlátható döntés előkészítésen, széles társadalmi párbeszéden  alapuló hatalom képes ezt megvalósítani, humánus és önmérsékletet jelentő kormányzati és hatalmi politikai döntéseket meghozni.”

 

Mérsékelt demokrata politikai program és politikai javaslatok 2006 óta, egy évtized alatt gyűjtötték össze a jó politika lehetséges döntéseit, ezekre tesznek javaslatokat 2018-ig.

 

 Magyarországon egy magyar kultúra talapzatán nyugvó Európa-barát, centrista politika mára Magyarország létszükséglete.            Ez ma a kortárs mérsékelt demokrata politika!

 

 

süti beállítások módosítása