A korrupció jelentése, maga a 2017-es évértékelő! Mérsékelt demokrata politika nyugodt és szabad Magyarországért áll ki!
2017. január 26. írta: Mérsékelt Demokraták

A korrupció jelentése, maga a 2017-es évértékelő! Mérsékelt demokrata politika nyugodt és szabad Magyarországért áll ki!

Népesedés csak egy nyugodt és szabad Magyarországon emelkedik!

Magyar lélekszám változása a következő években, ma a politika legeslegerősebb kérdése!

 

Mérsékelt demokrata politika a 2017-es év értékelőjének tartja a nemzetközi korrupciós jelentést!

 

 

Magyarország viszonylatában azonban a pénzügyi trükkök és a makrogazdasági ötletek méltatásával ki kell egészíteni a durva korrupciós és középosztály hátrányára lezajlott politikai évet.

 

Korrupció melegágya a túlzott bürokrácia, megfelelő átláthatósági törvény nélkül!

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata, mindezt 2010-ben már jelezte Orbán Viktor felé egy nyílt levélben!

 

 

Anno 2010:  ” Országbíró Zoltán közérdek politikus nyílt levele Orbán Viktor Miniszterelnöknek

 

A javaslatok az elkövetkező 2011. évi költségvetés elkészítése előtti és a következő költségvetési év alatti kormányzati döntési területekre adnak fókuszt a minőségi kormányzás elősegítése érdekében.

Pártoktól független javaslatcsomag egyben a FIDESZ kormányzati felelősségét láttatni engedi a hivatásos parlamenti lobbi közel fél évtizedének tapasztalatai alapján.

Tisztelt dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

A Magyarország európai felemelkedése iránt elkötelezett transzparens hivatalos lobbi a választói bizalommal rendelkező magas színvonalú kormányzati munkát kívánja erősíteni és választói érdekeket jeleníti meg a nyilvánosság megteremtése mellett.

Meggyőződésem, hogy egyetértünk abban, hogy csak az az ország lehet erős, amely biztosítja valamennyi polgára számára a demokratikus és hozzáférést nyújtó médiakörnyezetet, a joghoz való hozzáférés legszélesebb körét, a kormányzati és önkormányzati döntéshozás során
az érdekek átláthatóságát, a közösségek érdekeinek és szándékainak alkotó érvényesülését, ezzel a transzparens döntéshozatallal elősegítve a választópolgárok számára az egészséges és sikeres élet lehetőségét.

Nyilvánvalóan nem véletlen, hogy a világ legerősebb európai kultúrára támaszkodó országai tiszteletben tartják és erős jogokkal, megfelelő hagyományokkal teremtik meg a transzparens parlamenti lobbi, kormányzati és önkormányzati lobbi intézményét.

Az átláthatóság a döntéshozatalban, a köztisztviselői és kormánytisztviselői kódex határozott kormányzati támogatása hazai és külföldi vállalkozások, nemzetközi iparkamarák által sokszor
kifejtett érdek, a nemzetközi diplomácia által szorgalmazott eszköz egyben a korrupció nemzetgazdaságot hátráltató szintről történő visszaszorításhoz.

A jelenlegi magyar kormány az elmúlt húsz évben is megörökölt politikai feudalizmus megváltoztatásával, a transzparens lobbi erőteljes támogatásával, a kormánytisztviselők, köztisztviselők politikusok átlátható döntésekre való jogszabályi és politikai ösztönzésével szakíthat a társadalom érdekeit figyelmen kívül hagyó oligarchia politizálással, amely a választásokon reményeim szerint történelmi kudarcot szenvedett.

Az érdekérvényesítés átlátható formájának, a transzparens parlamenti lobbi támogatásának hiánya a demokratikus és hazaszerető, valódi patrióta élet lehetőségét veszi el a magyar emberektől, elsősorban a magyar fiataloktól.

A Magyarországi Hivatásos Parlamenti Lobbiért Szövetség készen áll arra, hogy – amennyiben a kormánytól annak politikus és kormánytisztviselő tagjainak aktív és érdemi alkotó részvételével a hivatásos parlamenti lobbizás folyamatában támogatást kap – a korrupció egyik legerősebb ellenszerévé teszi az átlátható, nyilvános lobbi tevékenységet.

Kiadó: Magyarországi Hivatásos Parlamenti Lobbiért Szövetség”

 

A tudatos magyar polgárokra, magyar választókra bízzuk, miként értékelik az elmúlt 7 évet!                                                             Mi lesz a magyar polgárok életével?

 

süti beállítások módosítása