Magyar politikusok és a magyar emberek érdeke hogyan viszonyul egymáshoz?
2017. január 18. írta: Mérsékelt Demokraták

Magyar politikusok és a magyar emberek érdeke hogyan viszonyul egymáshoz?

Mi történik a hatalomra jutott pártokkal, magyar politikusokkal?

 

Választók nem szavaztak olyan intézményi és jogkör változtatásokról, melyeket a választások után egyes hatalomra került pártok létrehoztak.

 

Igaz volt ez Medgyessy Pétert ért durva puccs politikai gátszakadására és utána következő hatalmi politika politikai mélyrepülésére, majd a 2010 óta eltelt politikai időszakra egyformán.

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata határozott álláspontja, hogy a civilekre nagy szükség van ilyen politikai morális válságban, noha nehezen érthető módon, egyfajta kommunikációs belterjesség jellemezte a külföldi források elosztását.

 

 

Mérsékelt demokrata nézőpont, hogy egyetlen politikai párt sem képes önmagában a társadalom összes és valódi jelzését megérteni és kezelni!

 

Civilekre és független alkotó csoportokra, független politikai véleményekre, független politikai mozgalmakra és irányzatokra Magyarországnak van szüksége, a magyar nemzetnek van szüksége.

 

Egyetlen politikus sem hordja, sohasem hordta magánál a bölcsek kövét!  Ezt már az elmúlt 13 év messze bizonyította!

 

Hol vannak a fiatalok? Ez a politika felelőssége az elmúlt 13 évben!

Hol vannak a fiatalok? Ez a politika felelőssége az elmúlt 13 évben!

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata szerint: ” A civilek, független forrásokból dolgozó közéleti társadalmi szervezetek kritikáit nem szabad elhallgattatni, sőt tanulni kell belőlük a hatalomnak.

 

Sem az alkotmány, sem a jogalkotás nem válhatna üressé és választó ellenessé, ha a társadalom és politika érzékeny civilekkel közös gondolkodás, az erős kritika megértése és a hibák kijavítása a mai politikai kultúra része lenne.

 

 

Egy emberarcú politika kialakulása kori Magyarországon nem minden politikai véleményformáló, politikai kritikus akarna pártot alakítani, annak súlyos torzulásaival.”

 

süti beállítások módosítása