Magyar emberek számára egyszerűbb élet, több családi együttlét a jó! Mérsékelt demokrata politikai álláspont!
2017. január 18. írta: Mérsékelt Demokraták

Magyar emberek számára egyszerűbb élet, több családi együttlét a jó! Mérsékelt demokrata politikai álláspont!

 

Az ünnepek közelsége, a tömegesen külföldön élő magyarok életvitele minden politikai erőnek üzenetet hordoz.

 

Ma még sem a devizahitelesek, sem más nehéz helyzetbe került családok sorsa nem kapott valódi és hatékony, általános parlamenti segítséget.

 

 

Ünnephez idő és nyugodt jogi környezeti viszonyok kellenek Magyarországon!

Ünnephez idő és nyugodt jogi környezeti viszonyok kellenek Magyarországon!

 

 

Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy az emberi méltóság fontos része, hogy az emberek számára egyszerűbb jogi háló álljon rendelkezésre, több idő a családok együttlétéhez, ez a jó politikai irány.

 

Ennek politikai megoldása és jó politikai döntés az emberek életének bürokratikus terheinek, hatósági nyomásának csökkentése.

 

 

Vezető mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán két lényeges javaslatban tette közzé, a mérsékelt demokrata politikai gondolkodás jó megvalósítására:

  • Téli törvénykezési szünet bevezetése  (minden tárgyév december 20. napjától következő induló év január 20. időszakban bíróságok)
  • Ünnepi és családi közigazgatási moratórium (hatóságok és követelések érvényesítése számára biztosított moratórium időszak tárgyév november 20. napjától következő induló év február 20. napjáig.)

 

Családi és ünnepi közigazgatási moratórium – családok nyugalmáért!

 

 

Régóta érlelt mérsékelt demokrata javaslatot fogalmazott meg Országbíró Zoltán, vezető mérsékelt demokrata a Facebook közösségi oldalán:

” Családoknak idő és pénz kell, hogy összeérjenek, lassan a világ minden pontjáról.

Fiatalok egy egyszerűbbé tett, nyugodt Magyarországra szívesen térnek vissza. Ha biztonságba látják családjaikat, szüleiket újra hazatérnek.

Mérsékelt demokrata politika sem a végrehajtóknak, sem hatóságoknak nem engedné meg, hogy minden év november 20.- február 20. között a magyar embereket, magyar családokat  folyamatban lévő ügyükben követeléssel , vagy új üggyel terhelje bármilyen módon.

(Törvénykezési szünet mintájára a határidők megszakadnának.)

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a formális bürokrácia csökkentése megtett lépései olyan irány, melyet támogatni lehet.

Azonban sokkal erősebb jogi dereguláció nélkül, a magyar emberek számára a kiszolgáltatottság nő, a migráció és kivándorlás fokozódik Európa irányába.

 

 

süti beállítások módosítása