Jó politika nem vehet részt a kisvállalkozások bukásaiban, jogi csapdáiban, a független civilek eltűnésében!
2016. október 29. írta: Mérsékelt Demokraták

Jó politika nem vehet részt a kisvállalkozások bukásaiban, jogi csapdáiban, a független civilek eltűnésében!

Mérsékelt demokrata szakpolitikai javaslatok, a parlamenti rendszerben már részben eljutottak a parlamenti bizottságokhoz, vezető hatalmi politikához 2010-2013 között.

 

Alkalmazásuk és jogszabályba emelésük mellett a méltánytalan kényszertörlés és végrehajtások helyett, a lassan bővülő és fejlődő kis társasvállalkozások köre nőne.     Németország egyik gazdasági titka ez.

 

Vezető mérsékelt demokrata, Országbíró Zoltán álláspontja:” Magyarország nem lesz sikeres, ha a hazai állampolgárok nanovállalkozásai, mikrovállalkozásai terhei nem csökkennek, az árbevételükben hasonló vállalkozási formák nem egyszerűen a KATA szerint dolgozhatnak.

 

A KIVA szakmai értelme csak a KATA bevételi limit feletti társasvállalkozásoknál értelmezhető.

 

A társasvállalkozások kis árbevételnél a KATA szabályai és terhei mellett kellene, hogy dolgozzanak.

 

Éppen ezért támogatandó az ezen cégek piacra való visszavezetését elősegítő kormány előterjesztések, a vállalkozások különbségeit finomító és egyszerűsítő parlamenti döntések.

Ezekkel együtt a fokozott járulékcsökkentés Magyarország sikerének egyik záloga. ”

  

Mérsékelt demokrata politika a választókkal, a néppel szembeni politikai elkötelezettségének megfelelően, fontos intézkedéseket vár a magyar vállalkozók, magyar vállalkozások erősítéséhez, a bajba jutott vállalkozások piacra visszavezetéséhez.

 

 

süti beállítások módosítása