A fiatalok maradása Magyarország érdeke - tenni kell érte a politikának!
2016. október 29. írta: Mérsékelt Demokraták

A fiatalok maradása Magyarország érdeke - tenni kell érte a politikának!

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy Magyarország túlburjánzó jogszabályi környezetét és túlnőtt bürokratikus környezetét drasztikusan kell a magyar emberek élhetősége javítása miatt átalakítani!

 

Valaha volt legvidámabb barakk, mára az itt született vidéki városi, kistelepülési, fővárosi kertvárosi és kerületi  fiatalokat megalázó és perspektíva nélküli helyzetben hagyja.

 

Ők elvándorolnak, mert megélni szeretnének, többségük párjával indul útnak.

 

Ehhez különösen erős hatással bír Magyarországon, a rossz civil törvény és a magyar társadalmi részvétel leépülése, társadalmi szervezetek tömeges törlése, megszűnése.

 

Miért nem elég a költségvetési pénzekkel nem rendelkező, egyszerű civilek szervezeteitől egy kézzel, vagy géppel írt rövid nyilatkozat?  Erre nincs a választók számára, a magyar fiatalok számára érdemi válasz!

 

Mérsékelt demokrata politika azokat a változásokat támogatja, amelyek Magyarországot a magyar emberek, magyar idősek és magyar fiatalok számára élhetőbbé teszi!

 

Mérsékelt demokrata politika megfogalmazott 150 olyan szakpolitikai változtatást és célt, melyekkel Magyarország a jelenlegi makrogazdasági elképzelések folytonossága mellett egy vidám és élhető országgá válhat!

 

 

süti beállítások módosítása